Historie

Historie ReMind Allround Office Support (Es en Ee BV)

ES EN EE is opgericht op 14 maart 1989 met als doel allround secretariële ondersteuning te verlenen aan startende en (kleine) bedrijven die (nog) niet over een secretaresse beschikken en aan grote bedrijven, die door drukte, vakantie en/of ziekte extra hulp nodig hebben.

In 1998 kwam de huidige eigenaar, Nanda Kreuning, stage lopen bij het bedrijf voor haar opleiding Directie-Secretaresse/Personal Assistant. Na de eerste stage succesvol afgerond te hebben, diende zich de volgende stage aan.
Ook deze is bij ES EN EE naar volle tevredenheid ingevuld. Door de klik met de toenmalige eigenaren is Nanda na het afronden van haar opleiding bij ES EN EE gaan werken, waarna eind 2002 de overname een feit was.

Nanda is met veel plezier verder gegaan met het bedrijf. Doordat ES EN EE steeds breder op ondersteunend gebied voor verschillende branches is gaan betekenen, dekte de naam: ES EN EE de lading niet meer.
In samenwerking met een reclamebureau zijn zij op zoek gegaan naar een nieuwe naam: ReMind, Allround Office Support.
Een naam “die al zegt wat we doen”, aldus Nanda.

ReMind werkt inmiddels voor ruim 200 bedrijven, waar zij afwisselende taken voor doet. De telefoon aannemen, call centers beheren (telefoon & e-mail), secretariaten beheren, evenementen ondersteunen, mailingen versturen, outbound activiteiten, financiële ondersteuning, secretaresse op afroep en locatie, telefoniste op afroep en locatie, vergaderingen notuleren…….

In 2011 startte ReMind haar 2e vestiging in Het Ondernemershuys Hilversum, waar zij de receptiebalie vervullen.

Vanaf Januari 2017 beheert ReMind de servicedesk van Business Centrum Huizen (www.businesscentrumhuizen.nl) en vanaf 1 augustus 2018 beheert ReMind de servicedesk van Business Centrum Gooi (www.businesscentrumgooi.nl).

Inmiddels is ReMind uitgegroeid tot een bedrijf met 14 medewerkers, ReMind is professioneel, betrokken, groot, meteen inzetbaar en flexibel. Het ideale verlengstuk van iedere organisatie!

ReMember us and we ReMind you

esenee
logo